Web Analytics Made Easy - Statcounter

آزاد حکمت گفت: با توجه به ورود مسافران نوروزی و در راستای خدمت رسانی مطلوب به مشترکین همراه اول باجه‌های ارائه خدمات امور مشترکین همراه اول در میادین و خیابان‌های اصلی و پرتردد مستقر شده‌اند.

مدیر مخابرات منطقه کردستان  گفت: در این غرفه‌ها خدماتی از قبیل ثبت نام سیم کارت اعتباری هدیه نوروزی، فعالسازی بسته‌های اینترنت، تبدیل سیم کارت اعتباری به دائمی با تخفیف و شرایط ویژه همراه با اینترنت هدیه، تعویض سیم کارت سوخته، ثبت نام سیم کارت دانشجویی و دانش، تعویض سیم کارت قدیمی به سیم کارت‌های جدید نسل ۴ به همراه اینترنت هدیه و تغییر مالکیت سیم کارت اعتباری و دائمی ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته اوعلاوه بر فعال بودن دفاتر خدمات ارتباطی و پیشخوان دولت به صورت شیفتی به منظور ارائه خدمات تلفن ثابت و همراه در ایام تعطیل، این غرفه‌ها نیز در نقاط مختلف شهری استان به منظور رفاه حال مسافران نوروزی به مشترکین همراه اول خدمات ارائه می‌دهند.

حکمت گفت: در حال حاضر در اکثر نقاط شهری و روستایی استان، سرویس‌ها و خدمات تلفن همراه ارائه می‌شود.

به گفته مدیر مخابرات منطقه کردستان در سال گذشته تکنولوژی تعداد چشمگیری از سایت‌های تلفن همراه ارتقا داده شد که این مهم بستر استفاده مشتریان از محصولات این اپراتور با بالاترین کیفیت را میسر ساخت.

او می گوید:مناطق گردشگری و روستا‌های بکری در استان وجود دارد که هر ساله در ایام تعطیلات میزبان تعداد قابل توجه مهمانان نوروزی است ودر همین راستا اقداماتی از جمله ایجاد سایت‌های جدید و ارتقا تکنولوژی سایت‌های مذکور در روستا‌های تحت پوشش صورت گرفته است.

حکمت گفت: هم اکنون تعداد ۸۲۸ سایت موبایل در استان نصب و راه اندازی شده است.

در حال حاضر بیش از دو میلیون و ۴۴۱ هزار و ۱۹ مشترک تلفن همراه با ضریب نفوذ ۱۴۵ درصد در استان در قالب مشتریان دائمی و اعتباری فعال هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مخابرات کردستان مشترکین تلفن همراه همراه اول سیم کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۶۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟

درسال ۱۴۰۲ و با تمدید رویه وارداتی تلفن همراه در ازای صادرات خود ، بسیاری از شرکتهای واردکننده تلفن همراه برای تکمیل سبد کالایی خود و خروج از صف تخصیص نیمایی وارد این حوزه تجاری شدند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، تلفن همراه حسب قانون یک کالای تخصصی محسوب میشود و قانونگذار برای واردات این کالا چند مولفه اصلی را درنظر گرفته است.

در همین خصوص مهدی عبقری با اشاره به اینکه، از سال 1401 با توجه به مشکلات ارزی کشور ، رویه واردات این کالا به دوبخش بالای 600 دلار و زیر 600 دلار تقسیم شد؛ گفت:  در مرحله اول بانک مرکزی بنابر اعلام توسعه تجارت ، سامانه دوم ارزی را برای آن درنظر گرفت ، باتوجه به مسائلی ازقبیل مشخص نبودن نرخ ارزی آن که بیشتر درجهت منافع صادرکنندگان گروه کالایی خاص درنظرگرفته شده بود باوجود هشدارهای اولیه شاهد دو مشکل عمده شدیم.

اولی مشکل حذف سقف و سابقه دراین رویه که باعث ثبت سفارش قریب به 10 میلیاردی و بی رویه انهم برای دو مدل گوشی تلفن همراه که دران زمان بالای 600 دلار بود شد و مورد بعدی امکان عرضه با قیمت سلیقگی را مهیا نموده بود که همین امر باعث افرایش قیمت نرخ ارز در بازار غیر رسمی ، شد. بر این اساس خیلی زود این طرح ملغی شد و بجای آن رویه واردات در ازای صادرات خود جای انرا گرفت.
درهمان زمان تغییر، یک بی نظمی سامانه ای پدیدار شد و باعث سواستفاده از منابع ارزی کشور برای واردات کالای بالای 600 دلار قرار گرفت.
در ماههای اولیه بسیاری از صادرکنندگان بدون تخصص و آشنایی با بازار تلفن همراه قدم در راه واردات تلفن همراه نهادند ، واردکنندگان سال 1401 بیشتر از خارج صنف تلفن همراه بودند اما درسال 1402 و با تمدید رویه وارداتی تلفن همراه در ازای صادرات خود ، بسیاری از شرکتهای واردکننده تلفن همراه بجهت استفاده از دو مزیت این رویه، یکی تکمیل سبد کالایی خود از کالای بالای 600 دلار(صحیحتر ایفون و دو مدل سامسونگ) و دیگری در صف انتظار نماندن برای تهیه ارز نیمایی و کسرشدن از سابقه شان  پای در این عرصه نهادند و با توجه به قوانین موجود بدنبال بهره مندی از مزایای آن شدند.
فارغ از اینکه به کرات تقاضای بهره مندی از ارز حاصل صادرات غیر مورد تقاضای فعالان این حوزه بود ولی بنظر میرسید با توجه به سابقه کوتاژ فروشی که مشکلات عدیده ای را دربرداشت و یا طراحی ایجاد سامانه جدید برای تامین ارزی که با سخنان و قوانین بانک مرکزی در سال گذشته منافات داشت این امکان میسر نشد.

باتوجه به جمیع موارد توضیحی شاید یکی از بهترین راهها که کلیات این مطالب را دربرگیرد، ایجاد رویه ای است که هم تخصص و دانش صنفی را دربرگیرد و هم مشکلات ارزی را دوباره بیشتر نکند
رویه پیشنهادی ایجاد ‌امکان واردات در قبال صادرات خود صرفا برای بازرگانان تلفن همراه میباشد امری که با توجه به ایجاد زیرساخت در خیلی از شرکتهای واردکننده تلفن همراه از رویه صادرات خود طی سال 1402 میسر شده است.
دراین روش شرکتهای واردکننده تلفن همراه در حالیکه کدفعالیت بازرگانیشان برای این حوزه بوده با امکان واردات از محل صادرات خود تنها میتوانند واردات موبایل داشته باشند و بعد از این شاهد تخلفات عامدانه و یا سهوی واردکنندگان خارج صنفی نخواهیم بود.
لازم بذکراست درحال حاضر صادرکنندگان خیلی از ردیف کالایی از صادرکننده پلیمرگرفته تا آبگرمکن و...  به صرف صادرات موبایل واردمیکند ‌شاید بهترین گواه نامه سازمان توسعه تجارت درسال گذشته و اعلان واردات کالای رفرش و ریپک باشد.

* مهدی عبقری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • باجه سیار قبول مرسولات پستی در یزد فعال می‌شود
  • پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • حضور معاون وزیر حمل‌ونقل و زیرساخت ترکیه در غرفه همراه اول
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • ببینید | تصاویری از دزدی تلفن همراه در پشت چراغ قرمز در کمتر از 30 ثانیه!
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان